sajtófal, pop-up fal

Mitől Prémium a Webdisplay Hungary Kft által forgalmazott Popup mobil háttérfal?

Látszólag azonos háttérfalként látjuk a forgalmazóknál a szerkezetet, pláne abban az esetben ha még nyomattal ellátott referenciafotókat tesznek közzé a weboldalaikon. A nem szakavatott szem nem látja azt a tengernyi különbséget vagy buktatót, ami megkülönböztet háttérfalat, háttérfaltól. Alapvetően a szerkezet összeszerelésének pontossága is szempont, mely a felhasználónak nem, de a dekoratőrnek kulcsfontosságú, hogy rákerülő nyomat szép, pontos illesztéseket adjon majd a használatnál. Ez a megrendelőnek talán nem is érdekes, de az inkább, hogy a háttérfal szerkezetre, milyen módon kerül a nyomat. Alapvetően a mágnessel ellátott panelek (ugyanis függőleges 67 cm széles panelekből áll össze a grafika) szélein függőlegesen, helyezkednek el a mágnescsíkok. Ezek pontos pozíciója kulcsfontosságú, mert az illesztéseket ez határozza meg. Természetesen lehet ezt is „renyhén” elkészíteni, mint az alábbi fotón, illetve lehet precízen, mint cégünk esetében a második fotón. A fekete folt a cég nevét takarja, személyiségi jogok miatt.

Akkor miért is a Webdisplay háttérfala?

Mert a szerkezetünkre, a nyomatpanelek hátsó felén, felül mágnespöttyel ellátott merevítők vannak, melyek szemből egyáltalán nem láthatóak, illetve nagyon pontos pozíciót határoz meg a panel elhelyezkedésének. A minőségileg ‘gyengébb’ háttérfalak, melyeket sok versenytársunk forgalmaz, felül akasztós merevítőt szerelnek, mely ‘szemei’ szemből látszanak, továbbá amire sokan nem gondolnak, hogy annyira a nyomat tetejének szélein helyezkednek el, hogy rövid használat után általában leszakadnak. Ezután ritka rossz összképet mutat a háttérfal dekorációja. Sajnos sok esetben nem tudnak a beszállítóiktól után rendelni alkatrészeket, merevítőket sem, így semmilyen későbbi káresemény, vagy természetes elhasználódásból eredő problémát nem tudnak orvosolni. Nálunk minden egyes eleme megtalálható a háttérfalnak, így hosszú távra tudnak tervezni velünk! Ez azért is érdekes, mert adódhat úgy, hogy esetleg egy íves falból szeretnének később egy egyenes falat, vagy fordítva, illetve kisebbet vagy nagyobbat. Ezzel sem tudom, hogy sok helyre lehet-e fordulni, nálunk ez is lehetséges, hiszen műhelyünkben javítunk, vagy alakítunk át háttérfalat.

Mindent egy helyen ?

Igen, hiszen 8 éve forgalmazzuk, és készítjük a háttérfalakat, így közel 200 db készül már el nálunk, és a nyomatcserét is vállaljuk nagyon rövid határidővel is akár. Nagy előnyünk, hogy a nyomatszettet tudjuk úgy is készíteni a háttérfalhoz, hogy nem kell ‘feláldozni’ a régi nyomatszettet, hiszen be tudjuk szerezni az alkatrészeket a beszállítónktól nagyon rövid határidővel. Nem egy példa is volt már arra, hogy nem nálunk vásárolt kész háttérfalat  javítottunk el, mert nem ütötte meg ezt a szintet amit elvárt a megrendelő, de nem volt kedve visszamenni az eredeti műhelybe. Nem probléma, mint ahogy a rollup állványok esetében, úgy a háttérfal javításával is állunk kedves megrendelőink rendelkezésére.