pop-up fal

Miért sokrétű a Webdisplay Popup mobil háttérfala?

Sok ügyfelünk nem tudta amíg nem ismertettük meg az általunk forgalmazott Popup mobil Popup mobil háttérfal előnyeivel. A minőségi mágneses kivitel mellett nem elhanyagolható azon funkciója a háttérfal szerkezetnek, hogy átalakítható ívesből egyenessé, és fordítva. Ez azért különösen hasznos, mert sok konkurensünk csak mint egy darab terméket adja át a vevőnek, és ha bármi sérülés éri, vagy a felhasználási igény változna, nem tud segíteni benne. Az általunk forgalmazott Popup mobil háttérfal egy rövid szerelést követően átszerelhető, mely azért hasznos, mert sosem tudni mikor változik egy ügyfél felhasználási igénye. Általában az íves formájú Popup mobil háttérfalat választják, mely mindenhová jól szokott illeszkedni, akár egy kiállítási stand sarkába, akár egy sajtótájékoztató háttereként. Azonban később jöhet egy döntés, miszerint jó lenne térelválasztónak, vagy csak egyszerűen a másik forma lenne jó egy következő időszakban, akkor ez a mi háttérfalunk esetében megoldható. A grafika nem átjárható a két forma között sajnos, tehát forma váltáskor a nyomatszettet is újat kell készíteni. Enne oka, hogy az íves fal esetében 67,3 cm széles egy panel, az egyenes forma esetében 73,3 cm széles, és 225 cm magas.

A forma még hagyján, de a szélességi méret fix?

Nem! A mi általunk forgalmazott Popup mobil háttérfal elemenként variálható, tehát leválasztható egy-egy panel, és hozzá is építhető. Ezzel növelhető a szélesség, és csökkenthető is. Ez azért előnyös, mert egy-egy kiállításon vagy ahová tervezik a Popup mobil háttérfalat kiállítani, nem mindig van ugyan annyi hely. A 2X3-as elnevezésű falszerkezet a legkisebb szélességi mérettel rendelkező szerkezet,  Ez az elnevezés nem azonos a méterbeli mérettel. Sokan azt hiszik, hogy a 2X3-as elnevezésű Popup mobil háttérfal 2X3 méter is egyben. Sajnos nem mert ez csak a kockaszerkezetet jelenti, mely 2 panelkocka szélességet jelent oldalirányban, és 3 panelkocka szélességet jelent magasságban. A szélességi méret máshogy változik az íves, és máshogy az egyenes Popup mobil háttérfal esetében is. Amíg az egyenes 73,3 cm-es szélességű panelenként szélesedik, addig az íves szerkezet esetében „félkörösödik” inkább egy-egy panel hozzáadásával illetve szélesedésével.

Hogy alakul a grafika a forma változásával?

Mint az az előbb említettük, a panel szélességi méret eltér az íves és az egyenes esetében, nem használható az egyik formára elkészített nyomatszett a másik formára alakított Popup mobil háttérfal szerkezetre. Ennek oka, hogy 67,3 cm széles egy-egy panel az íves szerkezet esetében, és 73,3 cm széles az egyenes esetében. Ebből kifolyólag csak maximum a két szélső visszakanyarodó panelt lehet egy nyomatcserekor felhasználni. A belső paneleket új méret szerint kell elkészíteni. Az szintén előny, hogy az általunk forgalmazott Popup mobil háttérfalhoz lényegében minden alkatrész beszerzése biztosított, így a felső-alsó mágneses merevítőket is tudjuk akár a régi nyomatszettről visszanyerni, akár újat is biztosítunk az új nyomatszettre. A mágnescsíkok szintén rendelkezésre állnak az új nyomatszetthez. Szóval összességében teljes körűen tud a későbbiekben bármilyen más elképzelésben, alkatrész biztosítás tekintetében segíteni a Webdisplay Hungary Kft a tőlünk vásárolt Popup mobil háttérfalhoz.