Grafikai tervezés:

58Amennyiben nincs kész grafikája, szívesen segítünk elképzeléseinek megvalósításában. Gyakorlott kollégáink megfelelő számítógépekkel, színkalibrált monitorokkal állnak kedves megrendelőink rendelkezésére.

Elképzelése alapján előzetesen ajánlatot adunk a grafikai kivitelezésre. Ennek jóváhagyása után megkezdjük a tervezést. Szükség van azon arculati elemekre, mely esetlegesen rendelkezésre állnak, és a tervezendő grafikához szükségesek lennének.

Az elkészült  grafikát nézőképben megküldjük, melyen az esetleges változtatásokat elvégezzük. A tervezési költségben 2 kör korrektúra benne van. Mindezek után megkezdődhet a gyártás.

A kész kapott grafikát az “Anyagleadási paraméterek” menüpontban megadott paraméterek szerint kérjük megküldeni.

Gyártás – Kivitelezés:

Rövid határidővel vállaljuk az Ön elképzelése alapján  display termékek és reklámhordozó alapanyagok nyomtatását, dekorálását.

Display-ek vagy közismertebb nevükön reklámhordozó eszközök:

Az általunk forgalmazott display termékek a ’Display’ kategóriában megtalálhatóak termékleírással, képekkel, választható méretlehetőségekkel. Az egyes kiválasztott méret-kiviteli lehetőség kiválasztása esetén, a kalkulátor kiszámolja az árat. Dekorációval ellátott termék esetében már, használatra készen adjuk át a szerkezetet. Vállaljuk egyedi igények-elképzelések kivitelezését is!

Digitális nyomtatás:60

Nagyformátumú digitális nyomtatóinkkal, a matricától egészen az építési hálóig sokféle alapanyagra tudunk nyomtatni, beltérre és kültérre egyaránt. A ’Nyomtatás’ kategóriában található alapanyagok nyomtatási költsége könnyedén kiszámolható a kalkulátorral. A pontos méret bevitele után megjelenik a nyomtatás költsége, mely az alapanyag árát is magában foglalja. Az ár utómunkálatokat nem minden esetben tartalmazza! Erről részletesebben az adott termék leírásában informálódhat! 20 m2 feletti mennyiség esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Az árak mindkét termékkör esetében kész kapott grafika(kák) esetén értendőek!

Átadás-kihelyezés:
61
Az elkészült, vagy megrendelt terméke(ke)t irodánkban lehet átvenni. Összeszerelést  igénylő termékeket (pl. Popup fal, egyedi szerkezetek), kedvező költséggel  a megrendelő kérésére helyszínre szállítunk, továbbá be is üzemelünk.

Nyomtatott dekoráció esetében kedvező árakon kihelyezést, felszerelést is vállalunk. Ennek árajánlata, helyszín-magasság-méretek-megközelíthetőség előzetes felmérése alapján készülhet el. Az előzetes felmérés nem minden esetben díjmentes!