roll up

Teremtsünk karácsonyi hangulatot Roll-up kihelyezésekkel!

Hogy jön a Roll-up a Karácsonyhoz?

Ismét közeledik az év vége, nyakunkon az Adventi időszak. Az áruházak máris megteltek szaloncukorral és Mikulás figurákkal, megkezdődtek a Karácsonyi promóciók. A cégek sorban foglalják le az éttermeket a szinte kötelező céges Karácsonyi vacsorákhoz.

De mit tegyünk akkor, ha a költségvetésből nem tudunk vagy nem akarunk nagyobb összeget szánni a dekorációra, de mégis szeretnénk valamit, ami megadja a vacsora alaphangulatát? Ebben az esetben nyújthat kreatív megoldást a Roll-up, mint egyszerű és költséghatékony grafikahordozó, mellyel szinte bármilyen hangulat megteremtésére lehetőséget kapunk!

Karácsonyi háttér Roll-up elemekből!

Olcsó, egyszerű és mégis dekoratív megoldás! A Webdisplay éppen ezért nem pazarolta az időt és már le is gyártott egy hihetetlenül látványos Roll-up megjelenést. Nemes egyszerűséggel állítsunk 3 db Roll-upot egymás mellé folytatólagos grafikával! Ebben az esetben 3 db 100 cm széles standard 200 cm magasságú Roll-up a grafikahordozó. Így kell ötletesen, költséghatékonyan 6 nm-es hátteret készíteni, amivel könnyen magunk mögé varázsolhatjuk a karácsonyi életérzést.

Mindenkinek megéri Roll-up dekorációban gondolkozni!

Aki kicsit is tisztában van a háttérfalak áraival, az tudja, hogy egy 6 nm-es háttérfal felállítása bizony nem kis költségekkel járna, de a mi megoldásunk jóval kedvezőbb ajánlatot kínál.

Akkor térjünk is rá a konkrét árakra: a 3 db Roll-up együttes ára matt film nyomattal 46 110 Ft+Áfa, fényzáró matt film nyomattal pedig 47 550 Ft+Áfa. Azért ez több, mint kedvező ár egy ilyen grandiózus dizájn megvalósítására.

Látható, hogy nem feltétlenül szükséges hat számjegyű összeget költeni arra, hogy megteremtsük a rendezvény karácsonyi hangulatát. Egy meghitt grafika, néhány Roll-up és máris bensőséges miliőt hoztunk létre a kollégák számára!

Ezt az ötletet akár akkor is felhasználhatjuk, ha ajándékozni szeretnénk, de nincs lehetőség karácsonyfa felállítására! Hol és hogyan helyezzük el az átadni kívánt ajándékokat úgy, hogy ne csak egy nagy kupac doboz legyen? Állítsunk karácsonyfát Roll-upok segítségével! Igaz, a fenyőfa illatát nem fogjuk érezni, de garantáltan olyan látványt nyújthatunk, amin mindenki szeme megakad és persze lesz hová elhelyezni az ajándékokat!

Forduljanak hozzánk elképzeléseikkel bátran, hiszen célunk, hogy megvalósítsuk az Önök által kitalált koncepciót, melyekkel bármilyen környezetbe ünnepi hangulatot teremthetünk.

Tekintse meg roll up ajánlatainkat itt!