roll-up

Egyedi méretű Roll-up gyártás a Webdisplaynél!

A Roll-up -ok az offline megjelenési formák egyik legpraktikusabb megoldása. Amellett, hogy az egyik legköltséghatékonyabb reklámfelület, meglehetősen kis helyet igényel a tárolása, könnyen hordozható, gond nélkül felállítható és áthelyezhető, aminek köszönhetően, minden cég számára előnyös megoldás.

roll-up-mintaAmilyen Roll-up másoknál lehetetlen, nálunk lehetséges!

Aki kicsit is otthonosan mozog a display termékek világában, az ismeri a Roll-upok típusait (a Webdisplay kínálatában: Roll-up Economy, Roll-up Exkluzív, Roll-up Cserélhető, Roll-up Giga és Roll-up Electro) és az egyes típusok elérhető méreteit (85 cm-től 200 cm szélességig), illetve a különböző nyomathordozókat (matt film nyomat, fényzáró film nyomat, illetve laminált fényzáró film nyomat).

De mi történik akkor, ha a megrendelő egyik variációban sem találja meg az általa megálmodott vagy bizonyos okok miatt szükséges kivitelt? Ekkor jövünk mi, és megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket! Legyen az kisebb, nagyobb, rövidebb vagy hosszabb, mi a lehető legjobb, legszebb és legigényesebb formában kivitelezzük!

Általunk gyártott nagy sikerű Roll-upok:

A közelmúltban kettő olyan megrendelő is érkezett hozzánk, akinek egyedi méretű Roll upra volt szüksége, amit mi könnyedén megoldottunk számukra.

Az ÁNTSZ minket választott a folyamatos egészségmegőrző és ingyenes tanácsadó/szűrő roadshow-jának display beszállítójának. Így amikor 6 db Roll up Economyt rendeltek cégünktől, melyek magassága mindössze 140 cm volt, akkor igyekeztünk a legtökéletesebb formában kivitelezni.

A másik egyedi méretben gyártott Roll-up grafikáján Rácz Gergő (menedzser, dalszövegíró, előadó) látható. Meglehetősen figyelemfelkeltő, ahogyan kiemelkedik a tömegből, hiszen a megszokottnál eltérő, 240 cm magasságú megjelenésre volt szükségük. A meglepően magas kialakítás ellenére sikerült úgy teljesítenünk a megrendelést, hogy az valóban egyedi és minőségi reklámot biztosított a hirdetőnek.

Ha sajátos megjelenésű Roll-upra van szüksége, tudja hova forduljon!

Íme a bizonyíték, hogy semmi sem lehetetlen! Amit a fizika törvényei megengednek, azt mi megvalósítjuk, még ha eltérő is, mint a szokványos, standard méret. Hiszen egy egyedi kialakítású reklámfelület mindig sokkal szembetűnőbb, mint a hagyományos, megszokott installáció! A mi segítségünkkel sajátos, látványos és igazán egyedülálló lesz a megtervezett hirdetési felület, melyre garantáltan mindenki felfigyel!

Tekintse meg roll up ajánlatainkat itt!