roll-up

Indul az év és vele együtt a rendezvényszervezés!

Reméljük, hogy mindenki nagy tervekkel indult neki az újévnek. Igaz, kint még tombolnak a mínuszok, de a Webdisplay csapata már a tavaszt és a kültéri rendezvényeket várja! Bízunk benne, hogy ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen nem lehet elég korán kezdeni a készülődést, ha egy tökéletes rendezvény megszervezése a cél.

Indul az év és vele együtt a rendezvényszervezés!

Amikor egy fontos rendezvény megszervezését tervezzük, igyekszünk időben nekikezdeni a feladatnak. Hiszen senki sem szeret az utolsó pillanatban kapkodni, ha kiderül, hogy hiányzik valami. Inkább menjünk biztosra és kezdjük el beszerezni a szükséges kellékeket! Az a néhány hónap ugyanis pillanatok alatt el fog repülni, és már csak azt vesszük észre, hogy nyakunkon a nagy nap.

Kültéri rendezvényre készül? Akkor erre a roll upra van szüksége!

Legújabb termékünk, a Kültéri Roll-up a tökéletes választás a szabadban zajló rendezvényekre.

https://webdisplay.hu/termek/roll-up-kulteri/

Hogy miért?

Biztos sokaknak ismerős a jelenet, amikor egész napos küzdelemmé válik, hogy egy roll upot állva tartsunk. Hiszen akár egy gyenge szél is képes folyamatosan felborítani őket, de sokszor még szél sem kell ahhoz, hogy ne tudjon megállni a lábán a roll up-unk szabadtéren.

Ezért kínálunk most egy olyan roll upot, amivel elkerülhetjük a bosszankodást és a kihelyezés után csak azzal kelljen foglalkoznunk, hogy jó irányba mutasson a reklám.

A Kültéri Roll-up szerkezete sokkal stabilabb a hagyományos, Economy szerkezethez képest. A vízzel vagy homokkal tölthető műanyag talpnak köszönhetően nem kell tartani a széltől, az esőtől pedig a vízálló laminálás védi meg a nyomatot. A talp kerekeken gördül, így a Kültéri Roll-up áthelyezése egyik helyről a másikra könnyedén, erőfeszítés nélkül megoldható, nincs szükség szét- majd újbóli összeszerelésre.

A Kültéri Roll-up rendelhető egyoldalas és kétoldalas változatban is attól függően, hogy szükség van-e a rendezvényen két oldalról látható reklámhordozásra vagy elegendő egy oldal. A két oldal grafikája természetesen eltérhet egymástól. Így egy roll up segítségével akár két hirdetést is népszerűsíthetünk.

A Kültéri Roll-up jelenleg egy méretben érhető el, mely 1 vagy 2 db 80×200 cm-es nyomat hordozására alkalmas. Ugye már nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb választás?!

Dobja fel a kültéri rendezvényt egyedi grafikahordozóval!

A kültéri rendezvények elengedhetetlen résztvevője még a Strandzászló. Nagyon látványos megoldás lehet promotálásra, de egy Strandzászlóra csak minimális mennyiségű információ helyezhető el. Legtöbbször csak a cégnevet vagy logót tartalmazza, amivel annyi érhető el, hogy az érdeklődő a rendezvényen megtalálja a keresett céget.

De utána hogyan tovább? Kültéren eléggé behatárolt a felhasználható displayfajták száma, pedig további információk (kampány, akciók leírása, elérhetőségek megadása, stb) átadása feltétlenül szükséges. Erre tökéletes megoldás a Kültéri Roll-up. A 80×200 cm-es nyomatfelület elegendő méretű mindenféle információ átadására.

A két reklámfelület együttes kihelyezésével érhetjük el a leghatékonyabb információ áramlást.

Mindkettő ötletes, látványos, szembetűnő megoldás, amivel eredményesen felkelthetjük a vendégek figyelmét.