display

Ne dobd ki, használd fel újra!

Volt egyszer egy nagyszabású esemény, amelyen rengeteg fajta display termékkel megjelent a cég, de mostanában inkább csak a raktárban porosodnak? A vállalkozás telephelyén, székhelyén vagy az irodában is érdemes lehet újra felhasználni őket, típustól függően különböző helyeken. Bemutatjuk, hogyan.

I. Használd fel: roll-up

A roll-u rendkívül mobil reklám kihelyezési eszköz, könnyű összeszerelni és tárolni, nem igényel külön szaktudást és óriási erőfeszítést sem. Mérete általában nem túl nagy, nem igényel hatalmas helyet. Épp ezért a szó szoros értelmében bárhol fel lehet használni beltéri kiállítási célokból.

  • Bejárat utáni előtérbe. A betérő ügyfeleknek, vendégeknek, partnereknek, egyszóval mindenkinek közvetíthet valamilyen üzenetet.
  • Irodába egy jól látható, forgalmas helyen. Nyilvánvalóan a saját munkatársainknak nem a saját termékünket vagy szolgáltatásunkat kívánjuk eladni, viszont annál hasznosabb a belső image építésére, a cég filozófiájával bensőségesebb kapcsolatok kiépítésére vagy akár csak dekorációnak is megfelelő.
  • Kisebb tárgyalóteremben egy üres fal előtt, a kivetítők közelében már egyértelműen az ügyfelek és tárgyalópartnerek figyelmének felkeltésére szolgálhat egy roll-up.

A roll-up termékek újrafelhasználhatóságának csak a grafikai üzenet szabhat határt. Azonban a cserélhető roll-up szerkezettel ez sem jelenthet akadályt.

II. Használd fel: pop-up háttérfal, sajtófal

A sajtófal már egy nagyobb méretű reklám eszköz, így mikor az események után újra kiállítanánk valahol az irodában, gondosan meg kell választanunk a helyét. Ugyan a pop-up háttérfalak összerakása sem túl bonyolult, mégis nagyobb méretekről van szó, mint egy roll-up esetében. Azonban a következő szituációkban és helyiségekben még jól jöhet:

  • Nagyobb tárgyalótermekben reklám eszközként az ügyfelek számára.
  • Kihelyezett prezentációkhoz, állásinterjúkhoz is érdemes minden esetben vinni, függetlenül attól, hogy nem éppen arra az adott eseményre készült. Ha már van, használjuk fel a lehető legtöbb módon!
  • Irodákban tapéta és festmények helyetti dekorációs eszköz.
  • Egy légterű, open office jellegű irodákban tökéletesen hasznosítható térelválasztó eszközként is.

Tekintsd meg új pop-up fal termékeinket!

III. Használd fel: strandzászló

A strandzászlók kifejezetten kültéri megjelenésekre készített display termékek, így újrafelhasználhatóságuk is kültéren történhet. Strapabíró szerkezetek, így nem kell őket félteni. Mivel méretükből adódóan nem fér el rajta túl sok üzenet, legtöbbször a cég logóját és néha egy rövidebb marketing üzenetet helyeznek el rajta. Épp ezért nem kell attól tartani, hogy a grafikai üzenet sajátossága miatt nem illene oda valahova. A következő helyekre ajánljuk újból kitenni:

  • Az iroda épület elé utcára, kertbe, járdára vagy parkolóba, hogy hirdesse a cég helyszínét, már messziről észrevehető legyen.
  • Kültéri szponzorációs megjelenések alkalmával – például sporteseményeken – számtalanszor újrahasznosítható.

Tekintsd meg új strandzászlóinkat!