pop-up fal

A Webdisplaynél elkészült a 150. egyedi gyártású pop-up sajtófal!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az egyszeri igénnyel érkező vásárlások mellett, egyre több ügyfelünk tér vissza hozzánk egy újabb sajtófal megrendelésének kérésével. A visszatérő ügyfelek pedig visszaigazolást jelentenek számunkra, hiszen bizonyítja, hogy partnereink elégedettek a szolgáltatásunkkal.

Vajon minek köszönhető ez az elégedettség? Mondhatnánk, hogy nálunk garantált a magas minőség, a gyors gyártás és a kedvező ár. De ez túl sablonos megközelítése lenne a munkánknak, hiszen ezt bármelyik konkurens cég is elmondhatja magáról. Mi azonban többet adunk ennél!

A Webdisplaynél minden ügyfelünk a következő extra szolgáltatásokra számíthat:

 

Praktikus tárolás

Sok cégnél a sajtófal vászontáskában kerül átadásra, ami nem túl praktikus tároló eszköz. Ahhoz, hogy egy előnyösebb, gurulós bőröndben tárolhassuk a háttérfalat, más cégeknél extra költséggel kell kalkulálni, körülbelül plusz 25-30.000 Ft körüli összeggel.

A Webdisplaynél azonban a pulttá alakítható és dekorációval is ellátható kemény bőrönd az alapcsomag részét képezi.

Átalakítható háttérfal

Nagy előnyünk, hogy az általunk készített pop-up fal formája átalakítható egyenesről ívesre, illetve fordítva is. Az átalakítást szakértő kolléga végzi, így az nem csökkenti a sajtófal élettartamát.

Változtatható méretek

A háttérfalaink egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy méretük panelenként növelhető, illetve csökkenthető, attól függően, hogy éppen mekkora sajtófalra van szüksége a megrendelőnek. A legkisebb pop-up fal 2×3-as méretű, ami azt jelenti, hogy a 2 szélső visszahajló panel között 2 panel van középen. A sajtófal mérete összeépítéssel a végtelenségig növelhető. A pontos méretekről ITT tájékozódhat.

 Kifogástalan megjelenés

A szebb tartás érdekében a Webdisplay által forgalmazott pop-up fal alsó és felső része mágnesmerevítővel van ellátva. Az alacsonyabb minőséget képviselő sajtófalaknál a paneleket akasztók tartják, amik egyrészt csúnyán látszódnak, másrészt könnyen leszakadnak. Az esztétikus kialakítás számunkra elengedhetetlen.

Minőségi kivitelezés

Gyártás közben plusz ragasztást alkalmazunk a sajtófal panelein. Gyárilag a grafikát tartalmazó paneleket 3M ipari ragasztóval látják el, melyek sajnos idővel leválhatnak a panel kétirányú mozgása miatt (egyrészt használat közben hosszában hajlik meg a sajtófalon, másrészt használaton kívül is meghajlik keresztben, amikor feltekerve elcsomagoljuk). Ezt leválást megakadályozza a plusz ragasztás, mely a sajtófal hosszabb élettartamát garantálja.

Tökéletesen beállítható szerkezet

Az általunk forgalmazott, magas minőségű pop-up fal szerkezet alján magasság állító csavarok találhatóak, amik segítenek kiegyenlíteni a padló egyenetlenségeit, így tökéletesen, billegésmentesen beállítható a sajtófal.

Célunk, hogy szolgáltatásunk jóval az átlagos felett legyen. Hogy ne csak kiszolgáljunk, hanem valami pluszt is adjunk a vevőinknek. Szeretnénk, ha a jövőben több száz egyedi gyártású pop-up fallal büszkélkedhetnénk, melyek ügyfeleink nagy megelégedésére szolgálnak.