beachflag

A nyár slágere: a Strandzászló

Még bőven tombol a kánikula, még tart a nyári szünet, de már nyugodtan levonhatjuk a következtetést, hogy mi volt a nyár slágere. Idén sem okoztak meglepetést a statisztikák, a legkedveltebb display, ezen a nyáron is a Beachflag lett.

Érthető, hiszen nem tudunk olyan tóparti büfésor előtt elsétálni, ahol ne találkoznánk strandzászlóval. Emellett rengeteg üzletsoron és sporteseményen is messziről láthatjuk a fellogózott zászlókat.

Az idei szezon újdonsága a Webdisplaynél, hogy tavasztól, kétfajta Strandzászlóval állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Bevezettük kínálatunkba, az alacsonyabb árkategóriát képviselő Economy Strandzászlót. A nyomat tökéletesen megegyezik a Prémium Strandzászló nyomatával, a különbség csupán a szerkezetben, a hozzá tartozó talpban és a hordozótáskában észrevehető.

Mik a konkrét különbségek az Economy és a Prémium Strandzászló között?

A legfontosabb különbség a szerkezet anyagában van. Míg a Prémium Strandzászló tartórúdja teljes mértékben karbon rúd, addig az Economy Strandzászló tartórúdjának alsó része alumínium, és csak a felső része karbon.

A következő fontos különbség a kereszttalpnál van, a Prémium Strandzászlóhoz tartozó kereszttalp rotorral van ellátva, aminek segítségével a nyomat mindig beáll szélirányba. Az Economy Strandzászlóhoz tartozó kereszttalp nincs rotorral ellátva, hanem a szerkezetet, egy kicsi acél tüskére kell ráhúzni, de mint tudjuk, magyar ember szikszalaggal vagy zsírozással mindent megold, így ezt az acél tüskét is elegendő bezsírozni, és máris forogni fog a megfelelő irányba.

A harmadik különbség, a hordozótáskán látható. A Prémium Strandzászlót vastag, strapabíró vászon táskában adjuk át, amibe belefér a szerkezet, a nyomat és a talp is. Az Economy Strandzászlót vékony, gyöngyvászon táskában adjuk át, amibe a kereszttalp nem fér bele. Ezért fontos átgondolni, hol és hogyan fogjuk a megvásárolt Beachflaget használni. Ha kitesszük a bolt elé és évekig otthagyjuk, akkor az Economyt ajánljuk, ha viszont rendezvényről, rendezvényre szállítjuk, folyamatosan ki- illetve elcsomagoljuk, akkor mindenképpen a Prémium Strandzászló a megfelelő választás.